Sakine Garipoğlu İlkokulu

Vizyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Misyon: Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: ÖĞRENCİ VE OKUL BAŞARILARI 1-Basketbol Yıldız Kızlar İl (3) üçüncülüğü 2-Minikler Futbol Grup birinciliği 3-Ceyhan Belediye Başkanlığının düzenlemiş olduğu 6 Ocak Resim Yarışması (3) üçüncülüğü 4-Ceyhan Halkoyunları (2) ikinciliği elde etmişlerdir.

Isınma: Klima
Yabancı Dil: Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır.
Servis Bilgisi: Aksu Taşımacılık Mustafa POLAT tarafından yapılmaktadır.Telefon 0532 403 40 39.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda her eğitim öğretim yılında sınıflar arası erkekler minyatür kale futbol turnuvası düzenlenmektedir.Öğrencilerimiz Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenleri tarafından açılan futbol,basketbol,güreş,jimnastik kurslarına katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Erasmus+ kapsamında GELECEĞİN SİGORTASI İÇİN DOĞAYA PİRİM YATIR Projemiz ile 2021 yılı başvurusu yapılmıştır.2023 yılı için proje revize edilecektir.

WEB - https://sakinegaripogluio.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. SÜLEYMAN YILMAZ SK. SAKINE GARIPOLU ILKOKULU BLOK NO 7/2 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İstiklal Mahallesi Süleyman Yılmaz Sokak No:7/2 iç kapı no:1 CEYHAN / ADANA (Ceyhan Kapalı Spor Salonu Yanı)